Tofflor Barn

Här hittar du tofflor till de allra minsta och till de lite äldre barnen, och på den sistnämnda har vi delat in tofflorna i tre kategorier: funktionella, roliga och mysiga tofflor. Förhoppningsvis hittar du något som faller dig i smaken!

Tofflor för spädbarn

Spädbarn kan behöva ha tofflor på fötterna för att hålla sig varma, inte minst på vintern när det är kallt ute. Här har vi tagit fram några tips på tofflor för spädbarn.

Dinglisar kanintofflor

Supersöta tofflor med kaninmotiv. Tofflorna är mjuka och testade enligt de säkerhetskrav som gäller i Sverige. Knappar och sömmar är barnsäkra, dvs. de är dragfasta och sömmarna är testade. Tofflorna kan tvättas i maskin i 40°. Passar barn från 0 år och uppåt. Köp tofflorna här.

Tofflor nyfödd

Mjuka och sköna tofflor för nyfödda spädbarn. Tofflan har mudd som går att vika upp och på tofflornas undersidor finns det broderade tassar. Köp tofflorna här. Tofflorna består av 100 % bomull.

Tofflor med kaniner och hundar

Supersöta tofflor som finns med både kanin- och hundmotiv. Tofflorna finns med blåa eller rosa detaljer. De är barnsäkra och passar barn i åldrarna 0–6 månader. En perfekt present till den nyfödde! Här kan du köpa tofflorna.

Tofflor för lite äldre barn

Funktionella tofflor

Här har vi tagit fram tips på tofflor till barn, som vi har valt att kalla Funktionella tofflor. Vi tänker oss att funktionella tofflor är mer rejäla tofflor som man exempelvis kan ha på dagis, då de passar både för utomhus- och inomhuslek.

Crocs

Sköna och lätta tofflor med hälband och ventilationshål. Du kan även dekorera tofflorna med så kallade Jibbitz, som du sätter i ventilationshålen. Jibbitz dekorationer gör tofflorna mycket roligare! En superbra present.

Tofflor från Kavat

Superfina tofflor från märket Kavat. Även när barnen är små är det viktigt med fotriktiga skor! Dessa tofflor kommer garanterat göra susen för stora som små.

Roliga tofflor

Sätt färg på tillvaron med annorlunda och roliga tofflor! Bland barntofflorna finns det ett stort utbud av roliga tofflor. Här har vi samlat några av våra favoriter.

Mini Aranha X

Annorlunda och superroliga tofflor med glasstrutar på toppen. Vilket barn tycker inte om glass? Vi lovar att de här tofflorna kommer göra succé. Du hittar tofflorna här. Tofflorna finns i flera olika färger.

Enhörningstofflor

Vem tycker inte om enhörningar? Ta med barnet in i magins värld med dessa superhäftiga och unika enhörningstofflor! Här kan du köpa tofflorna!

Disney Cars 3 toffla

En favorit bland många små är Disneys film Bilar, och med dessa coola tofflorna kan man glida runt i tofflor med självaste Blixten McQueen på! Tofflorna är ergonomiska och bekväma för barnet att gå i, dessutom har de en rem där bak som gör att tofflorna sitter på plats! Här hittar du tofflorna.

Mysiga tofflor

Det finns inget bättre än att strosa omkring hemma i ett par mysiga tofflor en regnig höstdag, eller varför inte som innetofflor på förskolan. Här har vi samlat några av våra favorit mystofflor för barn, som garanterat kommer hålla fötterna varma även under de kallaste årstiderna!

Bobux tofflor

En mjuk och smidig innetoffla med ett fint motiv. Skon är lätt att ta av och på tack vare dess resår kring vristen. Dessutom har tofflorna ett halkskydd, som gör att barnet inte halkar. Du kan köpa tofflrona här, de finns i flera olika motiv och färger.

Tofflor H&M

Mjuka tofflor från H&M med rymdmotiv i mjuk kvalitet. Tofflorna är fodrade och har en innersula som är gjord av trikå. Yttersulan är mjuk och har halkskydd, perfekt för den som är på språng! Köp dem här!

Tofflor barn Lindex

Supersöta tofflor till barn från Lindex. Med dessa mjuka djurtofflor hålls fötterna varma och tack vare resåren längst bak stannar fötterna på plats i tofflorna hela dagen. Du kan välja mellan grå eller rosa. Köp tofflorna här.

Shepherd

Mjuka tofflor i fårskinn med mockasula som gör tofflorna lekvänliga. Ut- och insidan, samt innersulan är av fårskinn. Yttersulan är gjord av skinn och mocka. Värmer även de minsta fötterna i höstrusket! Köp dem här. De finns i olika färger.