Tofflor Vuxna

Vi har tagit fram våra absoluta favorittofflor för både damer och herrar. Här kommer du kunna hitta tips på tofflor för alla tillfällen, skolan, jobbet, hemma, på stranden eller varför inte till festen?

Tofflor dam

Lacey innetofflor

Det här är en sandal från Filippa K vid namn Lacey High Sandal med lite högre klack. Tofflan sitter på plats tack vare ett spänne runt ankeln och en bred rem ovanför tårna. Här kan du köpa tofflan.

Anna Dusty Rose Ballerinaskor

De perfekta inomhustofflorna! Tofflorna är handgjorda med en värmande innersula i fårull. Lika snygga att ha hemma som på kontoret. Här kan du klicka hem tofflorna. Finns i olika färger.

Birkenstock Dam

Den klassiska tofflan från Birkenstock är vår absoluta favorit här på Toffelhjälten.se. Tofflan ger foten superbra stöd och vikten fördelas jämt på hela foten. Tofflan är gjord av läder, och kommer vara din bästa vän för lång tid framöver! Fungerar lika bra på fest som till vardags! Finns i flera färger och modeller.

Alley toffel

Alley toffel är en billigare variant av den klassiska Birkenstock-tofflan. Den här tofflan är gjord av skinnimitation med två remmar med spännen. Här kan du köpa den.

Tofflor från Tommy Hilfiger

Supersnygga Flip Flop från Tommy Hilfiger med normal passform. Yttermaterialet är gjort av tyg och sulan av gummi. Fungerar lika bra på stranden som på fest.

Tofflor Herr

Birkenstock Herr

Tofflor från Birkenstock är riktiga klassiker, och de är vår stora favorit här på Toffelhjälten.se. Tofflan ger foten superbra stöd och vikten fördelas jämt på hela foten. Tofflan är av läder, och kommer vara din bästa vän för lång tid framöver! Beställ tofflan här

Innetoffla från Björn Borg

Snygga och mjuka innetofflor i tyg från Björn Borg. Modellen heter Aspen och du kan köpa dem här. Tofflorna har en gummisula och är fodrade.

Modern toffla från Puma

En lätt sandal med bästa passform. Vristbandet är vadderat för bästa komfort. Dessutom är tofflans yttersula anatomiskt gjuten. Här hittar du tofflan.

Foppatoffla från Crocs

Vad vore en campingsemester utan Foppatofflan från Crocs? Skämt och sido, det här är en av de bekvämaste tofflorna på marknaden. Tofflan väger nästan ingenting och den är superenkel att ta av och på! Dessutom har den ”Croslites anti-mikrobiella egenskaper” som motverkar lukt, perfekt en varm sommardag!